Voortenten

De toepassing is voor iedereen betaalbaar en geniet op basis van onze vakmanschap en betrouwbaarheid een steeds grotere afname. Vanzelfsprekend wordt er in Nederland veel geplaatst, maar ook in Belgiƫ, Duistland, Luxemburg en Oostenrijk komt van Beeck steeds meer voor! Ook tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor aluminium schuiframen (echt glas), met daarbij horren aan de binnenzijde (ook schuifbaar).

De keuze van de voortent is onbeperkt. De klant bepaalt zelf zijn indeling, lengte of diepte naar keuze. Natuurlijk kan de klant ook kiezen uit verschillende materialen: zowel P.V.C. als P.V.C. verwerkt met Dralon zij- en voorkanten.

Daardoor kunt u kiezen uit meer dan 60 verschillende kleurdessins. Van Beeck tenten zijn verkrijgbaar met rondom goten of volant.

  • De voortenten worden ook aangeleverd met watervaste vloerdelen.
  • Ook de caravan wordt op hoogte gesteld naar gepaste maten.
  • Voor zowel de vloer als het dak is isolatie mogelijk.
  • De montage is in de prijs inbegrepen.

Profielen de volgende profielen gebruiken wij. Klik op plaatje voor vergroting.

De voordelen:

All weather proof

Onze voortenten staan door heel Europa. Het hele jaar door in weer en wind. We durven te stellen dat onze voortenten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Alleen de beste materialen

Wij werken met de beste en meest duurzame materialen in onze branche. Een voortent van van Beeck kun je met recht een voortent voor het leven noemen.

Maximaal comfort

Op vakantie wil je vooral genieten. Eenruime voortent die aanvoelt als een huiskamer zorgt voor maximaal comfort en extra plezier tijdens de vakantie.

Volledig op maat gemaakt

Ieder situatie is anders en iedere klant wil zelf bepalen hoe groot de voortent moet zijn om het maximale eruit te halen. Wij leveren maatwerk voor iedereen.

Opbouw van een maatwerk voortent

Wij bouwen op locatie de voortenten op. Dit doen we al heel lang en door heel Europa. We hebben in het bijzonder veel ervaring in Oostenrijk waar we al veel voortenten hebben mogen opbouwen. De ondergond is geen probleem. Wij zijn goed voorbereid elk type ondergond.

Opbouw: Fundatie
Opbouw: Raamwerk
Opbouw: Fundatie
Opbouw: Fundatie
Opbouw: Fundatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een voortent op maat?